JOUW CARRIÈRE

Bij BORG-OSC kan jij je als professional blijven ontwikkelen, van junior tot senior, je hele carrière lang. Daarvoor maken we samen een duidelijk plan en helpen je verder te komen. Met diezelfde betrokkenheid werken we als partners samen met onze opdrachtgevers. Zo ontstaat een partnership waarin we samen steeds beter worden – professional, klant en BORG-OSC. Dat noemen wij Samen succesvol.

 

Ontdek de mogelijkheden voor jouw carrière bij BORG-OSC

Plan een vrijblijvend carrièregesprek

banner

AMBITIEUZE
PROFESSIONALS

Ambitie zit in ons DNA. En dat verwachten we ook van onze professionals, of je nu junior bent of senior. Samen met jouw persoonlijke fieldmanager stel je een plan (SPOP) op voor jouw carrière. Welke ontwikkeling wil je doormaken? Waar wil je naar toe? En welke kwaliteiten zien wij in jou? Met onze ervaring helpen we je bij het maken van keuzes en ondersteunen je in het behalen van je doelen. En ook niet onbelangrijk: de ontwikkeling van onze professionals zetten we graag in voor onze opdrachtgevers. Want uiteindelijk doen we het samen. Communicatie en aandacht voor elkaars ontwikkeling zijn daarin essentieel. We kijken graag samen vooruit. Want ambities zijn er om waar te maken.

Ben jij een ambitieuze ICT-professional? App ons en ontdek wat BORG-OSC voor jou kan betekenen:

Chat via Whatsapp

ONZE OPDRACHTGEVERS

UITDAGENDE PROJECTEN

System engineer Menno: “Van iets ouds iets nieuws maken, dat is het mooie van het IT-vak.”

“Bij BORG-OSC wordt er écht naar mij geluisterd. Ik ben een persoon, in plaats van nummer 35768. Samen stippelen we een carrièrepad uit die bij mijn ambities past. Zo word ik elke dag uitgedaagd het beste uit mijzelf te halen.”

Optimale en professionele bezetting van de afdeling IT-support voor Vattenfall

“Voor starters is Vattenfall een hele mooie organisatie om snel grote sprongen te maken in hun ontwikkeling. Bij ons werk je aan je certificeringen én word je uitgedaagd op verschillende vlakken. Zo word jij een nog betere IT-professional.”

AANDACHT
VOOR DE MENS

Om samen succesvol te zijn besteden wij veel aandacht aan de mens. Vanaf de eerste kennismaking willen we dat jij je op je gemak voelt. Natuurlijk zijn je professionele skills van belang, maar het ontwikkelen van een goede band en open communicatie vinden wij net zo belangrijk. Je bent bij ons namelijk geen nummer, maar een mens. Daarom zijn we ook oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. We weten wie je bent en waar je staat in je carrière. En ook relevante dingen uit je privéleven bespreken we. Om jou optimaal tot je recht te laten komen werken we met onze 8 wetten. Die hebben betrekking op jouw professionele ontwikkeling én op de relatie. We werken met fieldmanagers die regelmatig contact met je hebben. Zo weten we precies hoe het met je gaat en of je nog op je plek zit. We gaan het gesprek met je aan en helpen je graag. Want we doen het samen, als team BORG-OSC.

8 WETTEN

om samen succesvol te zijn

Een werkgever die weet wie je bent én waar je naartoe wilt. Dat is BORG-OSC. En om jou optimaal tot je recht te laten komen werken we met onze 8 wetten:

  1. 1Focus
  2. 2Creëer Enthousiasme
  3. 3Formuleer wat je kan
  4. 4Formuleer wat je wilt
  1. 5Formuleer hoe je dat gaat bereiken
  2. 6Haal je subdoelen
  3. 7Meten is weten
  4. 8Eerste hulp

AANGENAAM
ERVAREN

ICT is een snelle wereld, waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. In die wereld hebben wij gezamenlijk al ruim vijftig jaar ervaring met het detacheren van professionals. Ook onze fieldmanagers hebben allemaal een achtergrond in de ICT en ervaring in het veld. Dat maakt dat we het vak en de branche door en door kennen. Met ons uitgebreide en sterke netwerk van professionals en opdrachtgevers, zijn wij in staat om de juiste opdracht te verbinden aan de juiste professional. We schakelen snel en handelen adequaat, maar nooit overhaast. Ook dat is ervaring. Wij gaan namelijk altijd voor een duurzaam resultaat, want het is voor iedereen het beste als er tussen professional en opdrachtgever een goede match is.

In contact komen met één van onze field managers?

Laat dan hier je gegevens achter

“De opdracht waar ik nu zit, past die goed? De opleidingen waar ik mee bezig ben, sluiten die aan op mijn carrièrepad? Bij BORG-OSC zijn we daar samen continu bewust mee bezig.”

 

Laurens Ouwerkerk – Manager Operations

ZIJ STAAN VOOR JOU KLAAR