OVER ONS

Wij zijn BORG-OSC, detacheerders die samen al meer dan 50 jaar ambities waarmaken in ICT. Hoe we dat doen? Door altijd te kijken naar wat jij nodig hebt. Wij matchen niet op basis van professionele skills in een cv en de functie-eisen in een vacature, maar kijken verder dan dat. Persoonlijkheid, een goede band en open communicatie vinden wij namelijk net zo belangrijk. Wij geloven namelijk dat een goede relatie de basis is voor goede prestaties. En alleen zo ontstaat er in onze ogen een partnership waarin we samen steeds beter worden.

 

Neem contact op

banner

SAMEN
SUCCESVOL

Wij zijn BORG-OSC, detacheerders die samen al meer dan 50 jaar ambities waarmaken in ICT. Hoe we dat doen? Met aandacht voor de mens – voor onze opdrachtgevers én onze professionals – realiseren we duurzame, intelligente detaqcheringsopdrachten. Wij geloven namelijk dat een goede relatie de basis is voor goede prestaties. Bij BORG-OSC kun je je als professional blijven ontwikkelen, van junior tot senior, je hele carrière lang. Daarvoor maken we samen een duidelijk plan en helpen je verder te komen. Met diezelfde betrokkenheid werken we als partners samen met onze opdrachtgevers. We kennen de organisatie goed, zetten graag een stapje extra en gebruiken onze kennis en ervaring voor de verbetering van hun ICT-infrastructuur. Zo ontstaat een partnership waarin we samen steeds beter worden – professional, klant en BORG-OSC. Dat noemen wij Samen succesvol.

AMBITIEUZE
PROFESSIONALS

AANDACHT VOOR
DE MENS

AANGENAAM
ERVAREN

ONZE MISSIE

BORG-OSC levert succesvolle professionals op het gebied van ICT infrastructuur.

ONZE VISIE

BORG-OSC wil de beste werkgever zijn voor professionals en een waardevolle partner voor haar opdrachtgevers. Onze professionals staan centraal, want hun kennis, expertise en ervaring zijn het kapitaal waarmee we onze klanten nu en in de toekomst goed bedienen. Samen succesvol.

ONS TEAM OP KANTOOR

8 WETTEN

om samen succesvol te zijn

Om samen succesvol te zijn besteden wij veel aandacht aan de mens. Natuurlijk zijn je professionele skills van belang, maar het ontwikkelen van een goede band en open communicatie vinden wij net zo belangrijk. Daarvoor werken we met onze 8 wetten. Bij ons ben je geen nummer, maar een mens wiens ambities wij willen realiseren. Dat noemen wij samen succesvol!

Meer info