Succesverhalen | The Student Hotel: “Altijd een IT-professional die bij ons past dankzij BORG-OSC.”

The Student Hotel: “Altijd een IT-professional die bij ons past dankzij BORG-OSC.”

The Student Hotel brengt al tien jaar studentenhuisvesting, hotelkamers, co-working, ‘eat & drink’, meetings en events samen in een uniek hospitality-concept. Met vijftien hotels in binnen- en buitenland, een hoofkantoor in Amsterdam-Noord en de ambitie om de komende jaren uit te groeien naar vijfentwintig hotels, is The Student Hotel een mooie werkgever voor onze IT-professionals. We spreken Directeur IT Infrastructuur en Support Henk Jan Boer daarom over de samenwerking tussen The Student Hotel en BORG-OSC: “Door goed te luisteren naar wat wij zeggen en zoeken, weet BORG-OSC altijd IT-professionals te vinden die écht bij onze organisatie en het team passen.”

De uitdaging voor The Student Hotel

Van iedere keer het wiel uitvinden naar het Hotel in a Box-concept
The Student Hotel zat nog in de start-upfase toen Henk Jan Boer er drie jaar geleden begon als Directeur IT Infrastructuur en Support. Henk-Jan vertelt dat er sinds zijn komst veel veranderd is op IT-gebied: “Toen ik drie jaar geleden begon, openden we ieder jaar één hotel. Maar er was geen standaardprocedure voor de IT-implementatie, waardoor iedereen tot het laatste moment on-site moest meehelpen om het hotel op tijd up-and-running te krijgen. Met vrij veel doorloop, was dat op een gegeven moment niet schaalbaar meer. We moesten professionaliseren, zodat we niet iedere keer het wiel opnieuw hoefden uit te vinden. Daarom hebben we het Hotel in a Box-concept bedacht. Een standaard IT-stack met daarin onder andere CCTV, toegangscontrole, beveiliging, monitoring, wifi en netwerktechnologie. Dit maakt niet alleen een snelle implementatie mogelijk, maar zorgde er ook voor dat we met een flexibele IT-schil konden gaan werken. Netwerkengineers, systeembeheerders en supportdeskmedewerkers die bijspringen op onze IT-afdeling wanneer er een nieuw hotel geopend wordt. Voor de inhuur van deze IT-professionals werken we samen met BORG-OSC.”

Samen succesvol bij BORG-OSC

“Ik ken BORG-OSC, en dan in het bijzonder directeur Michel Smith, al zo’n vijf jaar van eerdere plekken waar ik heb gewerkt. Ze wisten altijd al de juiste mensen te vinden, dus toen we bij The Student Hotel gingen werken met een mix van vast personeel en een flexibele schil, wilde ik graag weer samenwerken”, vertelt Henk Jan. “BORG-OSC is een detacheerder die niet gaat voor het vervullen van vacatures, maar voor het verlenen van een goede dienst. Door goed te luisteren naar wat wij zeggen en zoeken, onderzoek te doen en aan te voelen hoe we zijn, weet BORG-OSC altijd professionals te vinden die écht bij onze organisatie en het team passen. Met de kennis die je nodig hebt. Ze leveren niet alleen maar iemand voor dat moment, maar mensen voor de toekomst. In mijn ogen is dat een belangrijk onderdeel van samen succesvol zijn.”

De ontwikkeling van professionals staat centraal bij BORG-OSC

Wat BORG-OSC anders maakt dan andere IT-detacheerders? Volgens Henk Jan is dat het feit dat de ontwikkeling van de professionals centraal staat, in alles wat ze doen: “BORG-OSC zet heel erg in op het up-to-date houden van de kennis van hun professionals. Er wordt gekeken naar de individuele ambities en welke opdracht en eventuele aanvullende opleidingen of certificeringen daarbij passen. En dat zie je ook terug in het resultaat. Vooral voor onze Microsoft- en netwerkengineers is het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen bij te houden. En daar wordt ook echt tijd voor gereserveerd, zodat de engineers niet na hun werk nog aan de studie moeten. Dat vind ik goed om te zien. De kennis, expertise en ervaring van BORG-OSC en haar IT-professionals helpen onze organisatie echt verder.”

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bouwen we verder aan de carrières van onze professionals, ontzorgen we onze opdrachtgevers en werken we aan de toekomst van BORG-OSC.

Delen