Succesverhalen | Business Intelligence Specialist Eric de Waele: Ik ben in januari 2022 begonnen en had mijn eerste gesprek met Michel. Dat voelde meteen al heel goed, de instelling van BORG-OSC past goed bij mij.

Business Intelligence Specialist Eric: “In de IT heb je constante uitdaging, geen dag is hetzelfde.”

Eric zit sinds 2021 op een opdracht bij GGD GHOR als Business Intelligence Specialist. Toen hij de overstap maakte naar BORG-OSC heeft hij zijn detacheringsopdracht bij GGD GHOR mogen behouden en daar is hij nog steeds gedetacheerd. Tijd om hem aan je voor te stellen.

 

In deze blog vertelt Eric alles over zijn eerste jaar bij BORG-OSC. Over zijn ontmoeting met ons, zijn passie voor IT en wat volgens hem samen succesvol inhoudt.

 

De kracht van BORG-OSC

Om samen succesvol te zijn besteden wij veel aandacht aan de mens. Vanaf de eerste kennismaking willen we dat iemand zich op zijn gemak voelt. Hoe ervaren onze professionals dit? We vroegen het Eric de Waele die sinds januari 2022 bij BORG-OSC werkzaam is.

Eric: “Tot nu toe bevalt het heel goed. Ik zit sinds 2021 op een opdracht bij GGD GHOR als Business Intelligence Specialist. Toen ik de overstap maakte naar BORG OSC mocht ik gelukkig de opdracht behouden. Hier ben ik dan ook nog altijd gedetacheerd. Qua opdracht is er in die zin voor mij dus niets veranderd, hoewel de opdracht inhoudelijk wel voortdurend anders is.”

Wat gaf hem de doorslag om over te stappen naar BORG-OSC? “Ik was zelf actief op zoek naar een andere werkgever en via via kwam ik bij BORG-OSC terecht. Mijn eerste gesprek had ik met Michel (Smith, red.) en dat voelde meteen al heel goed. De instelling van BORG-OSC past goed bij mij. De persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Het contact was warm en persoonlijk en in de gesprekken werd aangegeven ‘We letten ook op jou, het gaat bij ons niet alleen maar om het produceren.’ Dit goede gevoel is na ruim een jaar zelfs beter geworden.”

 

Ambitieuze professional

Ambitie zit in ons DNA en dat verwachten we ook van onze professionals. We vroegen Eric naar zijn passie voor de IT branche en wat hij graag nog zou willen leren.

“In de IT heb je constante uitdaging, geen dag is hetzelfde. Of je nu netwerkbeheerder bent, of werkzaam bent in Business Intelligence. Het maakt niet uit, het is altijd afwisselend. Je wordt continu getriggerd om na te denken en je moet vlug kunnen schakelen. Dan weer links en dan weer rechts. Daar hou ik van.

Ik werk fulltime en op dit moment voornamelijk vanuit huis. Als Business Intelligence Specialist ga ik soms ook naar het hoofdkantoor in Utrecht.

Ik wil mij als Business Intelligence Specialist graag verder ontwikkelen door te werken aan certificeringen. Ik ben voor mijn opdracht veel bezig met het maken van analyses. Niet alleen op data maar ook op patronen en dat vind ik erg interessant. Dit gaat hand in hand met de techniek. Daar wil ik me meer in verdiepen.

 

Samen succesvol

Wanneer je bij ons in dienst komt zijn je professionele skills natuurlijk van belang, maar het ontwikkelen van een goede band en open communicatie vinden wij net zo belangrijk. Hoe ervaart Eric dit na een jaar bij BORG-OSC?

Eric: “BORG-OSC heeft de instelling dat het draait om de professionals en dat onderscheidt hen in mijn ogen van de meeste andere detacheringsbureaus. Daar heb je meestal zoals ik het noem, een kindje met een waterhoofd;  een hele grote managementtak met daaronder de gedetacheerden. Naar mijn idee is dat bij BORG-OSC echt anders, de focus ligt echt op de professional. Altijd word je gewaarschuwd niet teveel hooi op je vork te nemen. Ik ben snel geneigd er voor de volle 100% voor te gaan voor de opdrachtgever en ik wil me overal voor inzetten. Dan is het goed dat er een werkgever is die zegt ‘denk je ook aan jezelf? Je hebt ook nog een privéleven.’ Daar komt ook dat goede gevoel vandaan.”

Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bouwen we verder aan de carrières van onze professionals, ontzorgen we onze opdrachtgevers en werken we aan de toekomst van BORG-OSC.

Delen