Succesverhalen | Citrix specialist Anil: “Ik hou ervan om naar een klant toe te gaan en op basis van zijn/haar behoefte passende voorstellen te doen die de klant echt ergens naartoe helpen.”

Citrix specialist Anil: “Persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk voor mij.” 

Anil Akloe is al sinds 2005 werkzaam in de IT, waarvan de laatste 5 jaar bij BORG-OSC.

Hoog tijd om hem aan je voor te stellen.

 

In deze blog vertelt Anil alles over werken bij BORG-OSC. Over zijn werk als Citrix specialist, wat hem aanspreekt in de IT en wat volgens hem de kracht van BORG-OSC is.

 

De kracht van BORG-OSC

“Bijna 5 jaar geleden ben ik begonnen bij BORG-OSC. Het eerste gesprek had ik via LinkedIn met Roel. Ik werkte destijds voor een ander detacheringsbureau waar ik het op een opdracht prima naar m’n zin had. Het persoonlijke contact met BORG-OSC was echter de reden dat ik overstapte. Dit was namelijk iets dat ik bij m’n vorige werkgever erg miste. Ik voelde me een nummertje. En dat gevoel had ik bij BORG-OSC helemaal niet. Vanaf het moment dat je binnen komt lopen, kom je een warme kamer binnen.

 

Toen ik hoorde over de fusie tussen BORG en OSC vroeg ik me af of de cultuur die me zo aantrok wel hetzelfde zou blijven. Maar ik vind dat het allemaal heel natuurlijk in elkaar is over gegaan. De sfeer, de aandacht en het warme gevoel zijn behouden. Dat is heel fijn!”

 

Citrix specialist bij DICTU, een ICT organisatie van Economische Zaken

Sinds juli 2021 is Anil werkzaam als Citrix specialist bij DICTU, een ICT organisatie van Economische Zaken. Wat houdt zijn opdracht daar precies in?

Anil: “Ik ben verantwoordelijk voor de Citrix onderdelen waar de gebruikers op werken. Het begin was lastig, omdat de werkzaamheden niet uitdagend genoeg voor mij waren. Maar gaandeweg heb ik mijn plekje in het team gevonden en kon ik wat meer aangeven en werkzaamheden naar me toe trekken.

 

Ik zit al sinds 2005 in de IT en ben onderaan de ladder begonnen. Een project van begin tot eind mogen doen, daar hou ik van. Je komt onderweg zoveel tegen wat het iedere keer weer interessant maakt. Het is bijvoorbeeld net als met dit kantoorpand. Je komt binnen en je neemt de lift naar de gewenste kantoorverdieping. Maar zo leer je verder niks over het gebouw. Als je in plaats van de lift nou eens de trap neemt, dan zie je elke verdieping en kom je veel meer te weten.”, aldus Anil.

 

Ambitieuze professional

Ambitie zit in ons DNA en dat verwachten we ook van onze professionals. We vroegen Anil wat hij graag nog zou willen leren.
Anil: “Persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk voor mij. Ook hou ik er niet van om continu hetzelfde te moeten doen. Ik verlies dan de scherpte en wil juist graag uitgedaagd worden. Bij mijn fieldmanager Laurens kan ik dit goed aangeven. Er wordt naar me geluisterd en meegedacht. Vervolgens kijken we dan hoe we mijn wensen samen kunnen bewerkstelligen en wat ik daarvoor nodig heb.

Ik wil graag de consultancy kant op, maar ik blijf tegelijkertijd wel een echte techneut. Ik hou ervan om naar een klant toe te gaan en op basis van zijn/haar behoefte passende voorstellen te doen die de klant echt ergens naartoe helpen. Vervolgens vind ik het dan wel heel leuk om zelf ook daadwerkelijk het project in de praktijk uit te mogen voeren.”

 

Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bouwen we verder aan de carrières van onze professionals, ontzorgen we onze opdrachtgevers en werken we aan de toekomst van BORG-OSC.

Delen