BORG-OSC op de IT Carrièrebeurs 2022

BORG-OSC op de IT Carrièrebeurs 2022

Het vinden van goede nieuwe medewerkers wordt steeds lastiger. Net als in veel andere beroepsgroepen is ook binnen de IT hard groeiend aantal openstaande vacatures.

 

Onze opdrachtgevers hebben heel veel werk te doen en ze willen onze goed gekwalificeerde professionals daar graag voor inzetten. Om te kunnen blijven voldoen aan die vraag, trekken we op het gebied van recruitment alle registers open. Een onderdeel daarvan was onze deelname aan de IT Carrièrebeurs, op vrijdag 22 en zaterdag 23 april in de RAI in Amsterdam.

In een mooi vormgegeven stand stond de standbemanning voor alle ruim 7000 bezoekers klaar, om ze te informeren over IT detachering en hoe BORG-OSC zich hierin onderscheidt. Wie kan daar nu beter over vertellen, dan onze eigen professional? Dus nodigden we er een aantal uit om deel uit te maken van de beurscrew en te vertellen over hun eigen ervaringen met detachering. Met werken en altijd blijven leren, hoe je dit combineert met je privéleven en hoe BORG-OSC je voor lange termijn kan begeleiden in je carrière.

 

Winactie

Met een toffe winactie werden bezoekers uitgenodigd om onze LinkedIn pagina te gaan volgen. De winnaar gaat later dit jaar racen in een supercar op Zandvoort! En er was nog meer fun te beleven; op de stand kon je een spelletje Super Mario spelen op een vintage Nintendo. Een regelrechte hit!

Op beide dagen hebben we presentaties gegeven over hoe je je IT-carrière een boost kan geven door middel van detachering.

De dagen werden afgesloten met een spetterend optreden van bekende artiesten. We hebben heel veel mensen ontmoet, waardevolle contacten gelegd en mooie gesprekken gevoerd.

 

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar mogelijkheden om je IT carrière een boost te geven? Neem dan contact met ons op. We komen graag met je in gesprek. We zijn altijd op zoek naar IT-talent. Reageer op een van onze openstaande vacatures of kom kennismaken.

Delen