Kennissessie Microsoft Power Platform: de terugblik

Kennissessie Microsoft Power Platform: de terugblik

Jezelf ontwikkelen doe je bij BORG-OSC je hele carrière lang. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies voor onze professionals. Zo ook op woensdag 9 februari. Toen organiseerden we een nieuwe virtuele technische workshop over Microsoft Power Platform.

Wat is Microsoft Power Platform?

Het Microsoft Power Platform bestaat uit een set ‘Low-Code/No-Code’ tools binnen Microsoft 365 waarmee je business apps kan maken. Ook kan het platform ingezet worden om een gehele bedrijfstak te ondersteunen met responsive mobile apps, geautomatiseerde procesketens, geavanceerde dashboards en interactieve (chat) bots. De kracht van Power Platform schuilt in de integratie met de drie cloudplatformen van Microsoft: Office 365, Dynamics 365 en Azure. Daarnaast biedt het ook integraties met GitHub en Teams.

De kennissessie

Tijdens de kennissessie waren diverse professionals van BORG-OSC aanwezig om zich te laten informeren over de mogelijkheden binnen het Power Platform. Onderwerpen die de revue passeerden, waren: PowerApps, het inrichten van een chatbot door middel van artificial intelligence en het gebruik van de datacloud. Ook werden de professionals meegenomen in de bouw bouw van een app, waar de data vandaan komt en welke mooie security oplossingen het Power Platform biedt. Een leerzame kennissessie!

Lijkt het je leuk om in de toekomst zelf een kennissessie te organiseren over jouw expertise óf wil jij ook bij de volgende sessie zijn om je technische kennis een boost te geven? Neem dan contact met ons op. We komen graag met je in gesprek. We zijn altijd op zoek naar IT-talent. Reageer op een van onze openstaande vacatures of kom kennismaken.

Delen