Blog & Events | BORG-OSC Fun Events: succes vier je samen!

BORG-OSC Fun Events: succes vier je samen!

Samen succesvol, betekent bij BORG-OSC ook samen successen vieren. Samen met onze ICT-professionals vieren dat we vanaf nu écht team BORG-OSC zijn. Vieren dat we met een hele mooie club mensen voor de tofste opdrachtgevers mogen werken. Én vieren dat we elkaar eindelijk weer een keer mochten ontmoeten.

Het liefst hadden we de hele club natuurlijk in een keer bij elkaar gehad, maar dat was in verband met Covid-19 (nog) niet mogelijk. Daarom hebben we besloten om op twee zaterdagen in juni verschillende events te organiseren, waarop de professionals zich konden inschrijven.

 

En op 19 en 26 juni was het eindelijk zover; dé fun events van BORG-OSC. Collega’s konden kiezen uit de volgende uitjes, alles in groepjes van maximaal 15 deelnemers:

  • Gran Prix rijden in het officiele Formule 1 Race Centre, in Utrecht;
  • Golfclinic volgen bij een echte pro, in de regio Amsterdam en Rotterdam;
  • Spannende kartwedstrijd, in de regio Amsterdam en Gorinchem.

 

Miriam Jansen, manager Sales & Marketing: “We hebben twee geweldig leuke zaterdagmiddagen gehad, waar we in kleine groepjes leuke activiteiten deden. Maar nog belangrijker, waar we vooral heel fijn hebben bijgepraat en gelachen! Het was zo fijn om elkaar na zo’n lange tijd weer in levenden lijve te zien. Ook professionals onderling -die al jarenlang collega’s zijn bij BORG-OSC, maar altijd individueel op een opdracht zitten, konden hun collega’s na lange tijd weer ontmoeten. Heerlijk!”

 

 

Wil jij ook bij het volgende Fun Event van BORG-OSC zijn en onderdeel worden van onze familie? We zijn altijd op zoek naar ICT-talent. Solliciteer op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Delen